Servicii Foto


Realizam sedinte foto profesionale pentru doamne si domnisoare, fotografie boudoir, sedinte foto glamour si sedinte foto portret
Ce trebuie să știi despre ședința foto și cum să te pregăteștiAbia aștept să văd ce idei ai! Da, normal ca poti sa vii cu idei si exemple. O sa incercam sa le punem in aplicare. Iar tu, cu siguranță ai visat măcar o dată cum ar fi sa fii pozată și filmată de profesioniști pentru vreo revistă sau articol? Indiferent cât de timidă ai fi, măcar o dată tot te-ai gândit că ai putea fi TU modelul, nu-i așa?
Fiind femeie și lucrând cu femei de atâta timp, in special in domeniul fotografiei boudoir si glamour, înțeleg nevoi, frustrări și complexe ce ne pot preocupa, mai ales sub presiunea imaginii "perfecte" care se tot promovează în media! Ideea este să ne focusăm pe punctele forte și să scoatem în evidență toate calitățile... în rest, stai liniștita, pentru că marea majoritate a imaginilor de care ne lovim la fiecare pas, conțin editare foto profesională și exact asta vom face și noi, după ce încheiem sesiunea foto și alegem fotografiile ce urmează a fi prelucrate digital, dupa preferintele si nevoile tale.


Nu este necesar să ai experiență ca model sau fotomodel . Meseria de fotograf impune mai mult decât apăsarea unui trigger! Crearea unei legături, bazată pe încredere și respect, cu fiecare model în parte, constituie baza unei colaborări de succes, și cu asta mă ocup de peste 10 ani: te ajut să te destinzi și să pozezi cât mai bine, o să fiu alături de tine pe toată durata ședinței foto, cu sfaturi constructive și explicații, astfel încât să obținem fotografii cât mai bune direct din aparat. Insa ține doar de tine dacă și cum vrei sau poți să pozezi. Nu ești obligată în niciun moment să faci ceva ce te-ar putea face să te simți câtuși de puțin incomod. Depinde si de rezultatele pe care ți le doreșți, dar trebuie să știi că niciun efort nu este de prisos. Așa că ne relaxăm, vorbim la pertu și lucrăm lejer, dar profesional. Avem studio foto in Bucuresti, așa că poti veni la studio sau venim noi într-o locație preferată de tine... rămâne la alegerea ta,! Decorul contează foarte de mult, așa că iti recomandam sa alegi locația și în funcție de acest aspect.

Ședința foto durează în general o ora și jumătate, insa uneori poate dura si mai mult, depinde ce îți doreșți sau de pachetul foto ales. Dar cam într-o ora reușim să schimbăm câteva ținute și să ne și acomodăm cu idea de a poza chiar și pentru prima dată. Ținutele trebuie să îți aparțină: lenjerii, rochițe , pantofi, accesorii. La studio avem disponibile detalii, dar în principiu trebuie să vii pregătită cu lucrurile tale. De preferat ar fi să apelezi la servicii profesionale de make-up și hair-style, servicii pe care le oferim si noi. Ce trebuie să știi este că, pentru orice ședința foto, machiajul ar trebui să fie ceva mai accentuat decât de obicei, pentru că se va diminua vizual din cauza luminilor de studio. Dacă alegi să colaborezi cu makeup artistul nostru, fie în studio, fie în locație, trebuie să îți rezervi încă o ora și jumătate înainte de ședința foto. Fotografiile le poți primi pe toate, dupa terminarea sedintei foto, pentru a alege în liniște numărul de fotografii finale ce vor fi editate. Sau mai există varianta să le alegem împreună la studio si putem veni cu recomandari!

Rezultatele finale, adică fotografiile editate le vei primi în 3-7 zile de la comunicarea selecției. În cazul în care te grăbeșți și ai nevoie de 1-2 fotografii editate mai repede, ne poti comunica și ți le trimitem în cel mai scurt timp fără taxe suplimentare. Poți veni însoțită la ședința foto de portret sau fashion, de preferat de o prietenă cu care să te simți în largul tău și dezinhibată, chiar și de partener. Cât despre ședința foto boudoir sau nud, nu îți recomand ca partenerul să fie prezent pentru de cele mai multe ori o să fii distrasă și chiar crispată, așa că îți recomand să îl lași acasă sau îl inviți să bea o cafea la barul din colț. Vârsta nu este un impediment pentru a realiza o ședința foto glamour, boudoir sau nud, cu atât mai puțin o ședință foto de portret. Ba chiar încurajam orice femeie de orice vârstă să își ofere acest mic răsfăț pentru starea ei de bine și pentru a rămâne cu o amintire frumoasă. Fie că alegi să păstrezi fotografiile în format digital sau într-un album foto pe care ți-l putem pune la dispoziție, experianța în sine este una care te face să te simți bine în pielea ta! 

De fiecare dată când vei avea o ședință de fotografie sau de filmare va trebui să te conformezi cu unele cerințe pe care orice fotograf profesionist ar trebui sa le aiba, pentru a asigura atât calitatea fotografiilor cât și a filmărilor care se vor face:


  • Manichiură și pedichiură: vom face foarte multe poze și în fiecare din ele, mâinele îți vor fi "la vedere". De asemenea se vor vedea și picioarele, degetele și călcâiele. Noi avem grijă la detalii și trebuie să ai și tu.
  • Depilare corporală: trebuie făcută cu 2 zile înaintea ședinței foto, pentru că pielea are nevoie de timp pentru a se regenera. Despre zona genitală, acolo e un subiect special, există situații in care părul este chiar erotic, însă vom discuta acest aspect când va fi cazul.
  • Igiena este un subiect care nu cred că merită dezvoltat.
  • Culoarea părului: de la caz la caz, se poate stabili renuanțare sau vopsire, în funcție de situație, de preferat cu cel puțin o zi sau două înainte.

Cere oferta

ContactMyFineBoudoir Photography
Zona Universitate, Bulevardul Nicolae Balcescu 35, București

Număr de telefon
+40 736063518

E-mail
contact @ myfineboudoir.com