Makeup si Hair Style


Punem la dispoziție servicii profesionale de machiaj și coafură, la studio sau în locație, pentru a face din experiența ta, 

una cât mai plăcută și lipsită de griji!
Meet the Makeup Artist


         Sunt încântată să v-o prezint pe colega mea talentată, Mădălina Stana, un expert în arta machiajului, cu experiență de mai bine de un deceniu în industria de frumusețe.

         Cu o pasiune profundă pentru frumusețe și o experiență vastă în domeniu, Mădălina aduce un nivel de profesionalism și creativitate de neegalat în fiecare proiect pe care îl avem împreună.

         Se pricepe atât de bine să scoată la suprafață frumusețea interioară a oricărei femei și să îi ofere acel look natural, neîncărcat și bine finisat, care îi face personalitatea să strălucească în fiecare fotografie."The best thing is to look natural, but it takes makeup to look natural."
  • Calvin Klein

Mădălina Stana

Makeup Artist și Hairstylist


         "Bună, eu sunt Mădălina Stana și îți urez bun venit în lumea mea de frumusețe și creativitate!

         Sunt un makeup artist pasionat și dedicat, cu 10 ani de experiență în industria frumuseții. Sunt specializată în transformarea clientelor mele prin arta machiajului, evidențiind frumusețea naturală și adăugând o notă de glamour.
         De la o vârstă fragedă, am fost captivată de puterea machiajului de a îmbunătăți și de a exprima individualitatea. Această pasiune m-a determinat să urmez cursuri de formare la Școala de televiziune și film "Tudor Vornicu" din București, unde mi-am perfecționat abilitățile în diverse tehnici și stiluri de machiaj."

         "Cred că machiajul este mai mult decât aplicarea produselor pe piele, este despre înțelegerea personalității fiecărei cliente, a preferințelor și a ocaziei pentru care se pregătesc.

          Abordarea mea este personalizată și meticuloasă, asigurându-mă că fiecare look pe care îl creez este adaptat pentru a evidenția cele mai bune trăsături și pentru a reflecta încrederea interioară a clientelor mele.
          Portofoliul meu include colaborări cu machiaje de ocazie, mirese, personal branding si fotografi.

          Sunt dedicată să ofer rezultate excepționale și să fac fiecare clienta să se simtă frumoasă și plină de încredere.

         Expertiza mea acoperă machiajul de zi sau de seară, mireasă, editorial, de modă, de televiziune și film, permițându-mi să răspund unei clientele diverse și să îndeplinesc nevoile lor unice de frumusețe.

          Haideți să creăm ceva frumos împreună!"

                 

Servicii de Makeup și Hairstyle

         Mădălina Stana este disponibilă pentru a oferi servicii de makeup și coafură, atât în cadrul colaborărilor noastre fotografice, cât și independent. 

Ea poate presta aceste servicii la cerere.

Serviciile Oferite de Mădălina:

  • Machiaj pentru Evenimente Speciale: Fie că este vorba de nunți, petreceri, baluri sau alte ocazii importante, Madalina îți va evidenția trăsăturile naturale și îți va oferi un look impecabil.

  • Coafuri Elegante și Lejere: Cu coafuri simple și elegante , Madalina te poate ajuta să arăți perfect pentru orice eveniment.

  • Machiaj de Zi și de Seară: Adaptabilitatea este cheia. Madalina poate crea look-uri naturale pentru zi și transforma machiajul pentru un look dramatic de seară.

  • Consiliere Personalizată: Madalina oferă sfaturi și consultații personalizate pentru a te ajuta să găsești stilul care se potrivește cel mai bine fizionomiei și personalității tale.

  

Contact și Programări - Machiaj si Coafură


         Pentru a beneficia de serviciile de makeup și hairstyle oferite de Mădălina, te invităm să o contactezi direct pentru programări și consultații. 

         Indiferent de locul și ocazia pentru care ai nevoie de aceste servicii, Mădălina este pregătită să-ți ofere o experiență de frumusețe personalizată și profesională.

  • Email:
  • Telefon:  +40769235497
  • Instagram:  https://www.instagram.com/madalinastana.makeup/

         Descoperă frumusețea și rafinamentul prin mâinile pricepute ale Mădălinei Stana și lasă-te răsfățată cu cele mai bune servicii de makeup și hairstyle!

Cere oferta

ContactMyFineBoudoir Photography
Zona Universitate, Bulevardul Nicolae Balcescu 35, București

Număr de telefon
+40 736063518

E-mail
contact @ myfineboudoir.com