Sedinta Foto Videochat

Garantam Aprobarea Materialelor Pe Orice Site De VideochatAtunci când faci o programare pentru o ședință foto boudoir sau glamour, nu te întreb pentru ce ai nevoie de poze nud sau senzuale, cum vrei să pozezi este strict alegerea ta, deși, sincer, nu cred că am avut vreun model care să nu își dorească să profite la maxim de această ocazie până la sfârșitul unei sesiuni foto, pentru că atmosfera este foarte destinsă. Dar dacă ceea ce vrei este o ședință foto pentru videochat sau escortă și ți-e jenă să spui, eu știm deja care sunt cerințele și nu e necesar decât să faci o programare pentru o ședința foto sau video de boudoir, să spui că vrei și poze glamour, poate și poze nud și vom stabili cum abordăm situația la fața locului.

Un procent mare dintre clientele mele lucrează ca modele de videochat, iar fotografiile și teaserele video sunt extrem de importante pentru ele. Pentru că o galerie bine pusă la punct, ajută enorm la creșterea încasărilor. 

Știm că standardele în domeniu au crescut considerabil în ultimii ani, și cel mai pretențios site care merită menționat este LiveJasmin. Așa că, dacă te încadrezi în categoria adult și cauți să ai poze și teaser video pentru videochat, mai ales pentru LiveJasnim, ai nimerit bine. Toate materialele odată acceptate aici, știi că sunt adecvate pentru orice alt site. 

Fotografiile se vor împărți în trei categorii: Glamour, Erotic și Nud care se vor publica astfel pe două canale: 

  • Free Content - unde vei uploada fotografii glamour, fotografii boudoir și senzuale, chiar și fotografii nud dar senzuale, fără să fie explicite sau să dezvăluie zonele intime.
  • Premium Content - unde se vor publica fotografii nud, fotografii explicite, fotografii erotice și toate materialele care conțin nuditate și material explicit.

Site-urile de videochat vor accepta numai fotografii profesionale, cu o compoziție de bun gust, calitate ireproșabilă, fără fotografii editate exagerat sau vizibil, fără semnături și alte artefacte adăugate. În fotografiile pentru videochat trebuie să apară doar titularul contului.

Ședințe foto cu tematică non-adult (pentru categoria hot flirt / non-adult) - aici nuditatea este totalmente interzisă pentru categoria non-adult, atât în fotografii și filmări cât și atunci când modelul lucrează pe site. În aceste sesiuni de fotografie ne axăm foarte mult pe latura de personalitate a modelului și pe diverse activități, pasiuni care vor pune modelul într-o lumină bună, frumoasă... jucăușă. Evident că vom surprinde naturalețea modelului, zâmbete frumoase, expresii faciale care să lumineze ziua și celui mai trist client.

Ședințe foto si video pentru categoria FETISH  

Poate știți sau nu, dar foarte mulți membri au o afinitate deosebită spre modelele și categoria fetish, asa ca nu strică pentru niciun model din categoria Girls să aibă câteva poze fetish, cine știe ce client (rătăcit) agață. 

Aceleasi criterii sunt aplicate si pentru video-teaserele pentru videochat.
Continutul galeriei videochat trebuie updatat regulat. Vei observa o crestere a traficului de fiecare data cand vii cu ceva nou si astfel vei mentine si interesul membrilor deja platitori.
Aceasta meserie vine si cu avantaje, pe langa faptul ca poti avea incasari nelimitate, te ajuta sa iti redescoperi feminitatea, senzualitatea si sexualitatea si sa iti pui in evidenta calitatile prin grija pe care o ai fata de aspectul fizic si vestimentar.

Când ai hotărât să cauți un fotograf videochat și să faci o programare pentru o ședința foto videochat, studiază cu atenție portofoliul acestuia, fă-ți o idee despre cum vrei să arate fotografiile tale și cominica-le toate nelămuririle și întrebările celor cu care urmează să lucrezi.

Alege echipa MyFineBoudoir Photography, pentru o experiență deosebită și rezultate de cea mai bună calitate la prețuri accesibile!Garantăm aprobarea materialelor pe orice site de videochat!

Cere oferta

Contact


MyFineBoudoir Photography
Zona Universitate, Bulevardul Nicolae Balcescu 35, București 

Număr de telefon
+40 736063518

E-mail
contact @ myfineboudoir.com