Ședința Foto Bridal Boudoir

Este mai mult despre a te îmbrăca, în primul rând cu atitudine și stimă se sine, și abia apoi într-o lenjerie rafinată!


          O ședință de fotografie budoir de nuntă este o experiență uimitoare, nu doar pentru că te scoate din zona de confort pentru a te pune în lumina reflectoarelor, așa cum meriți, ci pentru mult mai multe motive și sunt nerăbdătoare să ți le enumăr!

          Te-ai gândit oare, de ce o ședință foto boudoir de mireasă este o investiție și nu o cheltuială? 

          Așează-te alături de mine să îți povestesc despre nenumăratele beneficii pe care le ai ca viitoare mireasă de pe urmă unei experiențe Bridal Boudoir.

          În primul rând, dacă ai impresia că fotografia de budoir înseamnă doar să te dezbraci și să pozezi, poate, indecent, dă-mi voie să îți prezint o altă perspectivă! 

          O ședință foto boudoir este mai mult despre a te îmbrăca, în primul rând cu atitudine și stimă se sine, și abia apoi într-o lenjerie rafinată pe care s-ar putea să nu o porți în mod normal, deși ar trebui!

          Ședința foto boudoir, oricare i-ar fi scopul, este poate, un prim pas către latura ta feminină, senzuală și seducătoare, către esența ta de femeie frumoasă, sexy, jucăușă, încrezătoare, capabilă de a conține și de a susține toate rolurile pe care societatea modernă le-a pregătit pentru tine!

          O femeie adevărată se naște dintre femei! Pleacă din tribul ei de femei care îi alimentează focul interior și să îi clădesc încrederea, pentru a fi capabilă să călătorească prin viață cu determinarea de a-și găsi drumul și de a-și descoperi și folosi cu succes darurile ei divine.

          Fotografiile de boudoir pentru mireasă rămân pentru totdeuna! 

          Un album de boudoir este un cadou unic nu doar pentru că îl faci într-un moment special, ci pentru că tu ești unică, atmosfera și starea transmisă sunt elemente ce nu se pot replica! Sunt momente unice în timp și spațiu, ce vor rămâne în amintirea voastră mereu, fără să necesite niciun fel de îngrijire specială și fără ca altcineva să mai aibă ceva identic!

          Așa că îți poți surprinde mirele cu un material budoir, frumos aranjat cu cele mai bune cadre de la ședința foto, editate natural și așezate cu gust pe orice suport consideri oportun, oferindu-i o previzualizare a lenjeriei special pregătite pentru această ocazie, pe care s-ar putea să nu o porți chiar în ziua cu pricina! 

          Acest cadou special se poate concretiza sub forma unui album cu coperta de piele albă incriptionata cu un mesaj special, un slide show, o serie de fotografii printare, provocându-l la un joc de a-și alege (poziția) favorită, sau chiar un tablou.

           Dacă ai pornit cu ideea că o faci pentru iubitul tău, poate fi o surpriză pentru tine, dar această sesiune foto, va fi, de asemenea, cel mai grozav cadou (de nuntă) pe care ți-l poți oferi ție! 

          Pentru că, pe lângă imaginile deosebite, experiența boudoir în sine îți va produce o creștere enormă a încrederii, pentru că sub îndrumarea mea blândă, te vei simți frumoasă și sexi, și nu pot sublinia suficient cât de impactant și important este acest aspect pentru o femeie, în orice etapă a vieții ei. 

          Probabil că arăți destul bine după luni de pregătire pentru fericitul eveniment, și dacă intenționezi să întemeiezi o familie, atunci este momentul perfect pentru a crea aceste amintiri frumoase, atemporale și pentru a sărbători acest moment de trecere din viața ta.

           Poți folosi ședința budoar de nuntă pentru a îți etala lenjeria special pregătită pentru noaptea nunții și, de asemenea, toate acele detalii deosebite pe care le-ai visat poate chiar din anii copilăriei: acei pantofi uimitori pe care i-ați căutat ore, zile poate luni întregi, șiragul de perle, cerceii, inelul și multe alte detalii pe care le-ai adunat cu atâta migală pentru cea mai specială zi din viața ta.

           Ținutele de boudoir de mireasă includ adesea, pe lângă lenjeria albă și detaliile specifice, halate fine din mătase sau satin, voaluri și poate chiar rochia de mireasă și buchetul, dacă doresti. Toate aceste detalii vor fi putea fi cuprinse în această ședință foto de boudoir, pe care o facem de obicei cu ceva timp înainte de nuntă.

          Dacă ai deja emoții pentru ședința foto din ziua nunții, atunci o ședință de fotografie budoir este modalitatea ideală de a depăși sentimentul de timiditate față de camera foto sau de fotograf. 

          Cu siguranță persoana din spatele camerei este diferită , dar faptul că ai experimentat deja o ședință foto destul de intimă în care te-ai simțit în largul tău, te va ajuta să fii mult mai detașată pozând, și chiar să o faci mai bine și să te folosești de avantajele personale pe care le-ai conștientizat și pe care le-am evidențiat deja la ședința foto boudoir dinaintea nunții.

           Unul dintre cele mai faine avantaje, de care au beneficiat multe mirese deja, este cadoul de nuntă de la cele mai bune prietene sau domnișoarele de onoare, care pot contribui pentru achiziționarea unui Voucher pentru Ședința Foto Bridal Boudoir! 

          Este o ocazie specială și deosebită atât pentru mireasă cât și pentru domnișoarele de onoare, pentru că se poate opta pentru ședința foto de boudoir solo, doar pentru personajul principal: mireasa, sau una complexă la care pot participa și domnișoarele de onoare.


          Ședința foto de boudoir pentru mirese, include în general servicii profesionale de makeup și hairstyle, facilitate de buna mea prietenă și colegă de aproape 10 ani: Corina Ene, profesionistă în domeniu cu peste 15 ani de experiență în makeup de televiziune și film, și un prolific trainer de makeup. 

          Prețul pentru astfel de servicii foto și/sau video este de obicei fix, însă au fost ocazii în care, la cerere, am ajustat condițiile colaborării pentru a se încadra mai bine în bugetul de nuntă. 

          Pentru că vreau să fiu alături de tine într-un moment atât de special, sunt deschisă la discuții, așa că scrie-mi și spune-mi ce buget ai, iar eu îți spun ce servicii ii echivalează.

Cere oferta

ContactMyFineBoudoir Photography
Zona Universitate, Bulevardul Nicolae Balcescu 35, București

Număr de telefon
+40 736063518

E-mail
contact @ myfineboudoir.com