Intrebari Frecvente

Foto Boudoir, Foto Glamour, De Portret
Am foarte mari emoții, cum ar trebui să pozez?


Nu îți face griji, mai întâi vom vorbi un pic, vom dicuta ideile tale și vom trece peste niște exemple de poze, vom vedea și alege ținutele și vom comunica pe toată durata ședinței foto pentru a te sfătui și a te ghida la fiecare pas. Va fi o zi distractivă și plăcută, îți garantez că o să îți placă!Ce ar trebui să port?


În mod normal sugerez 3 sau 4 ținute, dar poți aduce mai multe dintre care le putem alege împreună pe cele mai potrivite. În primul rând alege ceva cu care să te simți confortabil și știi sigur că îți stă bine și te avantajează. Depinzând de ce ședință îți alegi, poți poza în mai multe outfit-uri. Ținutele trebuie să îți aparțină: lenjerii, babydoll, costume sexy (de tip roll play), rochițe , pantofi (cu talpă curată!!), accesorii, o cămașă lejeră spre exemplu, sau articole vestimentare care să corespundă imaginii pe care vrei să o obții. La studio mai avem disponibile câteva detalii, dar în principiu trebuie să vii pregătită cu lucrurile tale.Sunt destul de timida, trebuie să pozez nud sau explicit?


Deloc dacă nu te simti confortabil. O sesiune foto glamour poate ti se va potrivi mai bine, cu toate acestea, te vei simti dezinhibata pana la sfarsitul sedintei, este un adevărat impuls de încredere. O sa iti para rau ca trebuie sa se termine. Cel mai important este să cream imagini frumoase pe care să le iubești.Oferiti si make-up/hairstyle?


Desigur! Este parte din experienta si procesul de tranformare. Este necesar să apelezi la servicii profesionale de make-up și hair-style, fie cele oferite de noi, fie în altă parte, ceea ce trebuie să știi este că, pentru ședința foto, machiajul ar trebui să fie ceva mai accentuat decât de obicei, pentru că se va diminua vizual din cauza luminilor de studio. Dacă alegi să colaborezi cu makeup artistul nostru, fie în studio, fie în locație, trebuie să îți rezervi încă o ora și jumătate înainte de ședința foto boudoir sau glamour.Cât durează o ședință foto?


Ședința foto boudoir sau glamour durează în general o ora, o ora și jumătate sau mai mult, depinzand de ce îți doreșți sau ce pachet foto alegi. Dar cam într-o ora reușim să schimbăm câteva ținute, să ne și acomodăm cu idea de a poza chiar și pentru prima dată si sa fiu si multumita de fotografiile boudoir sau glamour pe care le-am facut, pentru ca vreau sa iti ofer cele mai bune rezultate.Pot veni însoțită la sedința foto boudoir sau glamour?


Da, poți veni însoțită de o prietenă cu care să te simți în largul tău, lucru care nu prea se întâmplă în cazul iubitului, asa ca lui ii vom recomanda sa dea o tura sau sa bea o cafea cat timp dureaza sedinta ta foto.Aveți studio foto? Unde se desfășoară ședința foto?


Avem studio foto in Bucuresti, zona Tipmpuri Noi, echipat standard: lumini si fundaluri de studio dar si cu decor adecvat unei sedinte foto gloamour boudoir. Asa ca fie ca alegi sa vii la studio sau sa venim noi într-o locație preferată de tine, rămâne la alegerea ta, dar fii convinsă că și decorul contează destul de mult! Așa că alege-ți locația și în funcție de asta.Aveți studio foto? Unde se desfășoară ședința foto?


Avem studio foto in Bucuresti, zona ultracentrala, echipat standard: lumini si fundaluri de studio dar si cu decor adecvat unei sedinte foto gloamour boudoir. Asa ca fie ca alegi sa vii la studio sau sa venim noi într-o locație preferată de tine, rămâne la alegerea ta, dar fii convinsă că și decorul contează destul de mult! Așa că alege-ți locația și în funcție de asta.Pot primi toate fotografiile? Cum aleg fotografiile?


Poți primi toate fotografiile brute, de obicei în aceeași zi, după terminarea ședinței foto, pentru a îți alege tu în liniște numărul de fotografii finale ce vor fi editate. Sau mai există varianta să le alegem împreună la studio, dacă nu le vrei pe toate. Dacă vrei mai multe fotografii editate, vei plăti în plus.  Cum primesc fotografiile editate?


Fotografiile vor fi trimise printr-un link de transfer cu parolă(dacă preferi) pe adresa ta de e-mail. Atât cele brute cât și cele editate. Astfel nu este nevoie să revii la studio. Dar dacă le vrei livrate altfel, se poate rezolva. Stabilim când ne vedem sau la telefon.
Cum și când se plătește ședința foto/video?


Tarifele sunt afișate în euro pe site, dar poți plăti în lei sau prin Revolut la sfârșitul ședinței. Pentru a plăti poze extra, nu este nevoie să ne vedem, decât dacă nu poți plati prin transfer.
Faceți și ședință foto pentru videochat sau escortă?


Natura fotografiei boudoir ne permite să ne adresăm și acestor domenii, fără niciun fel de probleme, avem experiența necesară și în zona foto-video adult. Cunoaștem cerințele site-urilor dedicate și iti putem oferi sfaturi dincolo de imaginea de calitate. Chiar și servicii de promovare online pentru modele de videochat sau afaceri.
Cum și în cât timp editați fotografiile?


Fotografiile finale se vor edita în funcție de cerințele clientului: natural, contrast, echilibrarea culorilor, doar la nivel de piele, sau avansat, Cu cât cerințele sunt mai mari cu atât prețul pentru editarea digitală crește: dacă interventim asupra părților corpului sau scoatem tatuaje ne încadrăm la alt nivel de tarifare.

Imaginile mele vor apărea undeva?


Nu vor fi folosite nici online nici offline dacă nu vrei acest lucru. Ba chiar le putem șterge și din arhiva noastră imediat după livrarea fotografiilor editate, dacă asta îți dorești. De obicei rămân stocate la noi până la 1 an, în caz că le pierzi le-ai putea recupera fără vreo taxă în plus.

Vă depalasați și în alte localitati sau chiar alte țări?


Da! După ce vom discuta condițiile deplasării și cazării, dacă este nevoie, vom reveni cu o ofertă de preț și după ce stabilim și detaliile finale, ne punem la drum și la treabă!
Pentru orice alte întrebări referitor la serviciile de fotografie profesională boudoir, glamour sau de portret, nu ezita să ne contactezi!Cere oferta

ContactMyFineBoudoir Photography
Zona Universitate, Bulevardul Nicolae Balcescu 35, București 

Număr de telefon
+40 736063518

E-mail
contact @ myfineboudoir.com