Întrebări FrecventeFotografie Boudoir, Fotografie Glamour, Fotografie Nud Artistic
Am foarte mari emoții, cum ar trebui să pozez?


Nu îți face griji, mai întâi vom vorbi un pic, vom dicuta ideile tale și vom trece peste niște exemple de poze, vom vedea și alege ținutele și vom comunica pe toată durata ședinței foto pentru a te sfătui și a te ghida la fiecare pas. Va fi o zi distractivă și plăcută, îți garantez că o să îți placă!Ce ar trebui să port?


În mod normal sugerez 3 sau 4 ținute, dar poți aduce mai multe dintre care le putem alege împreună pe cele mai potrivite. În primul rând alege ceva cu care să te simți confortabil și știi sigur că îți stă bine și te avantajează. Depinzând de ce ședință îți alegi, poți poza în mai multe outfit-uri. Ținutele trebuie să îți aparțină: lenjerii, babydoll, costume sexy (de tip roll play), rochițe , pantofi (cu talpă curată!!), accesorii, o cămașă lejeră spre exemplu, sau articole vestimentare care să corespundă imaginii pe care vrei să o obții. La studio mai avem disponibile câteva detalii, dar în principiu trebuie să vii pregătită cu lucrurile tale.Sunt destul de timidă, trebuie să pozez nud sau explicit?


Deloc, dacă nu te simți confortabil. O sesiune foto glamour poate ți se va potrivi mai bine, cu toate acestea, îți garantez că te vei simți dezinhibată până la sfârșitul ședinței, este un adevărat impuls de încredere. O să îți pară rău că trebuie să se termine. Cel mai important este să creăm imagini frumoase pe care să le iubești.Oferiți și make-up/hairstyle?


Desigur! Este parte din experiență și procesul de tranformare. Este necesar să apelezi la servicii profesionale de make-up și hair-style, fie cele oferite de noi, fie în altă parte, ceea ce trebuie să știi este că, pentru ședința foto, machiajul ar trebui să fie ceva mai accentuat decât de obicei, pentru că se va diminua vizual din cauza luminilor de studio. Dacă alegi să colaborezi cu makeup artistul nostru, fie în studio, fie în locație, trebuie să îți rezervi încă o ora și jumătate înainte de ședința foto boudoir sau glamour.E important să lucrezi cu un makeup artist experimentat care să îți pună în valoare trăsăturile, nu să te transforme în altcineva. Corina are experiență de mai bine de 15 ani în makeup de televiziune, colaborăm cu succes de peste 7 ani.Cât durează o ședință foto?


Ședința foto boudoir sau glamour durează în general o oră, două sau mai mult, depinzand de ce îți doreșți sau ce pachet foto alegi. Dar cam într-o ora reușim să schimbăm câteva ținute, să ne și acomodăm cu idea de a poza chiar și pentru prima dată și să fim și mulțumite de fotografiile boudoir sau glamour pe care le-am făcut, pentru că vreau să îți ofer cele mai bune rezultate.Pot veni însoțită la sedința foto boudoir sau glamour?


Da, poți veni însoțită de o prietenă cu care să te simți în largul tău, lucru care nu prea se întâmplă în cazul iubitului, așa că lui îi vom recomanda să dea o tură sau să bea o cafea cât timp durează ședința ta fotoAveți studio foto? Unde se desfășoară ședința foto?


Avem studio foto în București, în centru, echipat standard: lumini și fundaluri de studio dar și cu decor adecvat unei ședințe foto gloamour boudoir. Așa că fie că alegi să vii la studio sau să venim noi într-o locație preferată de tine, rămâne la alegerea ta, dar fii convinsă că și decorul contează destul de mult! Așa că alege-ți locația și în funcție de asta.Va deplasați și la hotel?


Desigur! Ne luăm cu noi echipamentele și ne putem deplasa oriunde în București. Cu tot cu makeup și hair style, dacă vrei. Multe dintre ședințele noastre foto și video se desfășoară în alte locații decât la studio. Dacă alegi să închiriezi un apartament în regim hotelier sau o camera de hotel, îți recomand să nu spui că vrei să faci fotografie în interior pentru a evita să fii taxată extra de către proprietar.Pot primi toate fotografiile? Cum aleg fotografiile?


Poți primi toate fotografiile brute, de obicei în aceeași zi, după terminarea ședinței foto, pentru a îți alege tu în liniște numărul de fotografii finale ce vor fi editate. Sau mai există varianta să le alegem împreună la studio, dacă nu le vrei pe toate. Dacă vrei mai multe fotografii editate, vei plăti în plus.  Cum primesc fotografiile editate?


Fotografiile vor fi trimise printr-un link de transfer cu parolă(dacă preferi) pe adresa ta de e-mail. Atât cele brute cât și cele editate. Astfel nu este nevoie să revii la studio. Dar dacă le vrei livrate altfel, se poate rezolva. Stabilim când ne vedem sau la telefon.
Cum și când se plătește ședința foto/video?


Tarifele sunt afișate în euro, dar poți plăti și în lei, fizic, prin transfer bancar sau prin Revolut. Plata se face integral la sfârșitul ședinței foto. Pentru a plăti poze extra, nu este nevoie să ne vedem, decât dacă nu poți plăti prin transfer.
Faceți și ședință foto pentru videochat sau escortă?


Natura fotografiei boudoir ne permite să ne adresăm și acestor domenii, fără niciun fel de probleme, avem experiența necesară și în zona foto-video adult. Cunoaștem cerințele site-urilor dedicate și iti putem oferi sfaturi dincolo de imaginea de calitate. Chiar și servicii de promovare online pentru modele de videochat sau afaceri.
Cum și în cât timp editați fotografiile?


Fotografiile finale se vor edita în funcție de cerințele clientului: natural, contrast, echilibrarea culorilor, doar la nivel de piele, sau avansat. Cu cât cerințele sunt mai mari cu atât prețul pentru editarea digitală crește: dacă interventim asupra părților corpului sau scoatem tatuaje ne încadrăm la alt nivel de tarifare.

Un set obișnuit de 10 fotografii cât au incluse pachetele de bază, se livrează în 7 zile. Dacă numărul de fotografii este mai mare de 10 și timpul de livrare e posibil să crească. Pentru fiecare fotografie editată în plus față de numărul inclus în pachetul ales, se plătește o taxa ce pleacă de la 15 euro/fotografie pentru editare avansată. Dacă vrei urgentarea livrării, se va plăti o taxa extra.
Imaginile mele vor apărea undeva?


Nu vor fi folosite nici online nici offline dacă nu vrei acest lucru. Ba chiar le putem șterge și din arhiva noastră imediat după livrarea fotografiilor editate, dacă asta îți dorești. De obicei rămân stocate la noi până la 1 an, în caz că le pierzi le-ai putea recupera fără vreo taxă în plus.

Vă depalasați și în alte localitati sau chiar alte țări?


Da! După ce vom discuta condițiile deplasării și cazării, dacă este nevoie, vom reveni cu o ofertă de preț și după ce stabilim și detaliile finale, ne punem la drum și la treabă!
Pentru orice alte întrebări despre serviciile de fotografie profesională boudoir, glamour sau de portret, nu ezita să ne contactezi!Cere oferta

ContactMyFineBoudoir Photography
Zona Universitate, Bulevardul Nicolae Balcescu 35, București 

Număr de telefon
+40 736063518

E-mail
contact @ myfineboudoir.com