Bună, sunt Cătălina


O femeie fotograf, te poate înțelege cel mai bine și îți poate oferi cele mai utile sfaturi pentru o ședință foto reușită, dar și rezultate pe măsura nevoilor tale. Activez în domeniul fotografiei de boudoir de peste 10 ani, și o fac pentru că îmi place mai mult decât orice alt gen de fotografie. 

În toată această perioadă am învățat și editare foto avansată din nevoia și dorința de a satisface și cele mai pretențioase gusturi ale clientelor mele.
Sunt o fire deschisă, comunicativă și empatică și asta ma ajută sa lucrez ușor cu oameni de toate felurile, pentru că am răbdare și înțelegere față de fiecare client în parte și nu doar că încerc să scot ce e mai frumos în fiecare shooting, ci încerc să descopăr frumusețea prin ochii tăi. Să înțeleg cum te vezi tu mai frumoasă. 

Nu judec și nu am preconcepții, pentru că știu că nu ne definește un status social ci iubirea și bunătatea pe care le avem în noi.


Femeie, mamă, fotograf


Menționez: mamă, pentru că a fost un moment important în maturizarea mea ca femeie și ca om. Atunci am reușit să mă înțeleg cu adevărat, să mă iert și să mă iubesc, să mă vindec și să mă redescopăr perfectă în imperfecțiunea mea! Este drumul către sine pe care îl începe orice femeie în momentul în care își pune întrebarea: 'Cine sunt eu și care este scopul meu?' Un drum care merită parcurs, pentru că o să iți aducă pe nesimțite pacea interioară și fericirea pe care mulți le caută în zadar în lucruri materiale și în alte persoane.O fapta bună nu este niciodată irosită!


Dar de unde pasiunea pentru fotografie? Inclinații artistice am avut de mică, mi se spunea că am talent la desen, îmi placea să dansez și adoram lucrările artelor plastice care au la bază anatomia corpului uman și nu numai. Apreciez tot ce ține de exprimarea liberă a talentului, iar fotografia de tip boudoir, nude și fine-art mi-a oferit posibilitatea de a mă putea exprima în această direcție și am avut astfel norocul da a-mi transforma pasiunea în job. Cea mai mare satisfacție a mea este să ofer bucurie și să am oameni fericiți în jurul meu. Un detaliu cât de mic, făcut din suflet și menit să aducă zâmbetul pe fața cuiva, este de neprețuit.

Tot din dorința de a ajuta, am hotărât să urmez cursurile facultății de psihologie, pe atunci lucram și trăiam în altă țară și, ca majoritatea emigranților, mă loveam destul de des de subiectul discriminării. N-am mai ajus să practic pentru că, până am terminat studiile, m-am întors în țară și m-am apucat de fotografie.


Așa am ajuns să lucrez cu femei, și aș putea spune fiecăreia dintre voi cât este de frumoasă, dar știu deja că puține mă veți crede, pentru că femeia modernă caută mereu perfecțiunea promovată în media, care este falsă, dragelor!! Adevărata perfecțiune este în noi! Sună cliseic dar este atât de adevărat, și o spun din experiență (o voi detalia curând într-un articol pe blog).

Ce voiam defapt să spun este că mă consider privilegiată să ajung în spatele unei camere foto și să surprind imagini atât de frumoase și de puternice încât duc la încântarea fiecărei cliente.

Ajung să fac parte din procesul de a arăta unei femei, chiar și fără cuvinte, că este cu adevărat remarcabilă. Și îmi doresc să va ajut să realizați sau să vă reamintiți că sunteți suficient de bune ACUM pentru a realiza orice va propuneți! Să credeți cu adevărat în valoarea, în puterea și în frumusețea voastră! Și am să fac din asta scopul vieții mele!