"Feminitatea nu înseamnă numai ruj, coafuri stilate şi haine la modă. Este împodobirea divină a umanităţii. 

Îşi găseşte expresia în puterea ta de a iubi, în spiritualitatea ta, în delicateţea, strălucirea, sensibilitatea, creativitatea ta, farmecul tău, graţia, bunătatea, demnitatea şi tăria ta interioară."


James E. Faust
Bună, sunt Cătălina


         

O femeie fotograf, care a învățat pe propria piele ce înseamnă să te împuternicești

prin fotografie!

Sunt mai mult decât fotograf, sunt și terapeut holistic cu studii in psihologie și mă bucur să îmbin cu succes aceste două minunate profesii care se împletesc atât de frumos și se susțin reciproc!

Activez în domeniul fotografiei de boudoir din 2011, și o fac pentru că, după ce am renunțat de 2 ori la această nișă, am descoperit într-un final valoarea pe care o pot oferi femeii, fotografia și terapia combinate!

În toată această perioadă am învățat și editare foto avansată din dorința de a satisface și cele mai pretențioase nevoi ale clientelor mele.Sunt o fire deschisă, comunicativă și empatică și am la activ multi ani de terapie proprie, iar acest lucru ma ajută sa colaborez ușor cu oameni de toate felurile, pentru că am răbdare și compasiune față de fiecare client în parte.  Si nu doar că încerc să scot ce e mai frumos în fiecare shooting, ci încerc să descopăr frumusețea prin ochii tăi. Să înțeleg cum te vezi tu mai frumoasă. 

Nu îmi place să judec și nu am preconcepții față de clienții mei, pentru că știu că nu ne definesc pentru totdeauna alegerile, rolurile și statutul social, ci iubirea și bunătatea care sunt esența umană în sine.


Femeie, Mamă, Fotograf, Terapeut Holistic


Menționez: mamă, pentru că a fost un moment important în maturizarea mea că femeie și ca om. Atunci am reînceput un proces de vindecare și reechilibrare, am început să mă înțeleg cu adevărat, să mă iert și să mă iubesc, să mă redescopăr așa cum sunt: perfectă în imperfecțiunea mea! Este drumul către Sine pe care îl începe orice om în momentul în care își pune întrebarea: 'Cine sunt eu și care este scopul meu în această viață?'.

Un drum cu multe hopuri, dar care merită parcurs, pentru că o să iți aducă pe nesimțite pacea interioară și fericirea pe care mulți le caută în zadar în afara lor, în lucruri materiale și în alte persoane.O faptă bună nu este niciodată irosită!


          Dar de unde pasiunea pentru fotografie? Inclinații artistice am avut de mică, mi se spunea că am talent la desen, îmi plăcea să dansez și adoram lucrările artelor plastice care au la bază anatomia corpului uman și nu numai. Apreciez tot ce ține de exprimarea liberă a talentului, iar fotografia de tip boudoir, nude și fine-art mi-a oferit posibilitatea de a mă putea exprima în această direcție și am avut astfel norocul da a-mi transforma pasiunea în job. Cea mai mare satisfacție a mea este să ofer bucurie și să am oameni fericiți în jurul meu. Un detaliu cât de mic, făcut din suflet și menit să aducă zâmbetul pe fața cuiva, este de neprețuit.

          Tot din dorința de a ajuta, am hotărât să urmez cursurile facultății de psihologie, pe atunci lucram și trăiam în altă țară și, că majoritatea emigranților, mă loveam destul de des de subiectul discriminării. Iar în anul în care am absolvit facultatea de pshihologie, m-am și angajat că fotograf de boudoir și am continuat să profesez, studiind terapii altenative în timpul liber.Așa am ajuns să lucrez cu femei, și aș putea spune fiecăreia dintre voi cât este de frumoasă, dar știu deja că puține mă veți crede, pentru că femeia modernă caută mereu perfecțiunea promovată în media, care este falsă, dragilor!! Adevărata perfecțiune este în noi! Sună cliseic dar este atât de adevărat, și o spun din experiență (o voi detalia curând într-un articol pe blog).

Ce voiam defapt să spun este că mă consider privilegiată să ajung în spatele unei camere foto și să surprind imagini atât de frumoase și de puternice încât duc la încântarea fiecărei cliente.

Ajung să fac parte din procesul de a arăta unei femei, chiar și fără cuvinte, că este cu adevărat remarcabilă. Și îmi doresc să vă ajut să realizați sau să vă reamintiți că sunteți suficient de bune ACUM pentru a realiza orice vă propuneți! Să credeți cu adevărat în valoarea, în puterea și în frumusețea voastră! Și am să facut din asta un scop!