Portret


Personal Branding


Fotografia - Cartea ta de vizită


           'Dar nu am motiv să îmi fac o ședință foto!'

          Pe bune? Nici nu ai nevoie! :) Înțeleg, pe mulți ne ajută să avem un motiv mai mult sau mai puțin întemeiat pentru a face ceva pentru plăcerea personală, pentru că așa am fost crescuți și educați, să nu cumva să creadă lumea că suntem egoiști. Grea povară!

          Adevărul este că nu-ți trebuie nicio 'scuză' pentru a îți face cadou o ședință foto de portret sau dacă vrei o scuză, fă o ședință foto de personal branding! Asta se numește deja investiție!

          O ședință foto este o investiție în propria persoană, în creșterea autostimei și conștientizarea că ești mai mult decât crezi, că ești mai frumoasă decât crezi și acest boost de autostimă te va ajuta în toate planurile vieții tale. Este fix că un mini curs de dezvoltare personală cu care rămâi, nu doar cu informații pe care le pui sau nu în practică după , ci cu experiența și dovada că funcționează!

          Fotografia este modul prin care ne prezentăm lumii în ziua de azi, și poți să o faci într-un mod cât mai profesional și natural, arătând și transmițând cea mai bună versiune a ta. Poți să faci asta simțindu-te bine la ședința foto și îți fac o mărturisire: continui să fac fotografie tocmai pentru că am descoperit, din fericire, câtă valoare oferă clienților mei și pentru că se îmbină perfect cu latura terapeutică. Iar pentru asta am să atașez câteva păreri relevante de la cliente care m-au făcut să îmi doresc să nu renunț la fotografie în favoarea terapiei.

 


Păreri - Recenzii - Feedback

 Am lăsat aici doar câteva dintre recenziile primite în scris, care m-au ajutat să realizez cât de important e să faci lucrurile cu dedicare totală și iubire față de oameni și meseria practicată. Mulțumesc!

Cere oferta

Contact


MyFineBoudoir Photography - Cati Georgescu Fotograf
Zona Universitate, Bulevardul Nicolae Balcescu 35, București


Număr de telefon & Whatsapp
+40 736063518


E-mail
contact @ myfineboudoir.com