Ședința Foto de Maternitate


Cea mai profundă perioadă din viața unei femei, surprinsă în imagini pentru totdeauna!Ședință foto de gravidă, personalizată


Ești însărcinată! Felicitări! Mă bucur mult pentru tine și chiar sper să fie o perioadă pe care să o trăiești cu ușurință și iubire în suflet, iar provocările să vină cu blândețe și conștientizări profunde și eliberatoare.

Hai să vorbim despre amintirile pe care vrei să le ai din această perioadă! Cum ți le imaginezi?

Nicio ședință foto nu este identică cu alta. Totul poate fi personalizat în funcție de preferințele tale, așa că spune-mi ce idei ai și îți spun cum le putem pune în practică.


Programare


Ședința foto pentru gravidă se programează cu cel puțin 2 înainte și de obicei începând cu săptămâna 30, că să vedem o burtică mare și rotunjoară. Până pe la săptămâna 36. Nu aș aștepta chiar până la săptămâna 38, deși s-a întâmplat să programez și ședințe foto 'de urgență', pentru că sarcina a decurs atât de ușor încât viitoarea mămică a uitat că mai trebuie să și nască. Ah, iubesc femeia însărcinată cu al ei 'mommy brain'. Mă identific mult cu femeia aflată în această perioadă, motiv pentru care îmi și place foarte mult să lucrez acest tip de fotografie! A fost o perioadă profund transformatoare și în viața mea. Aici povestesc mereu despre cum au fost pentru mine sarcina și nașterea.

Programarea fermă se face în urma plății unui avans de 200 lei


Pregătiri

Pentru ședința foto de graviduță te pregătești la fel că și pentru celelalte ședințe foto. Mani, pedi, epilat, makeup și hair style și ținutele pe care le vom folosi. Pentru tine: rochii vaporoase sau mulate, lenjerie intimă albă, neagră, crem, o cămașă albă, a lui de preferat, body, blugi și orice alte detalii vrei să includem, de la bijuterii, pălării, pantofi, geci de piele sau blugi, până la detaliile ce țin de bebe: radiografii, hăinuțe, botosei, jucării.

Dacă vii însoțită de partener sau familie, trebuie să aveți ținute care se potrivesc cromatic și merg bine împreună, culori uni, simple, pastelate. Nu se recomandă ținute cu modele, dungi sau imprimeuri, în afară de cele cu mesaj create special pentru ședința foto.

Nu te speria de înșiruirea pe care am făcut-o, nu e necesar și nici indicat să le aduci pe toate, dar aceste detalii le vom stabili când faci programarea.


Tips & Tricks


Ține minte, când pleci spre studio, pute-ți o ținută comodă, și lenjerie care să nu te strângă și să nu îți lase urme pe corp, pentru că nu vor fi deloc estetice în fotografii.

Manichiura și pedichiura, pensatul și epilatul, ar fi bine să fie făcute recent, pentru a arăta impecabil.


Cum pozezi


Vei poza cum vrei și cum te simți confortabil, însă cele mai multe femei sunt mândre de noile lor forme și nu se sfiesc să le arate cât mai mult, fără să punem la socoteală că fotografiile de maternitate de tip boudoir sunt de-a dreptul superbe! Dar, nu! Nu trebuie să pozezi dezbrăcată! Nu vei face nimic din ce iese din zona ta de confort.

Eu te voi ghida astfel încât să scoatem tot ce e mai bun și mai frumos din această deosebită experiență. Atât pentru tine cât și pentru întreaga familie.


Tips & Tricks


Nu vom intra niciodată pe fundal sau în spațiul de fotografiat cu pantofii de stradă. Toate încălțările pe care le aduceți pentru ședința foto, vor avea tălpile curățate! Este o cerință obligatorie.


Make-up si Hair Style


Pachetele foto pentru gravide nu includ in planul de tarifare serviciile de make-up si hair style, asa ca daca doriti sa le faceti la studio, va rog sa precizati acest lucru pentru a va prezenta optiunile.


Pentru orice alte întrebări despre serviciile de fotografie profesională de maternitate, boudoir, glamour, personal branding sau de portret, nu ezita să ne contactezi!


Cere oferta

Contact


MyFineBoudoir Photography
Zona Universitate, Bulevardul Nicolae Balcescu 35, București 

Număr de telefon
+40 736063518

E-mail
contact @ myfineboudoir.com