Studio Foto


Multe dintre ședințele foto le facem în locații puse la dispoziție de clienți, dar și la studio, unde avem la dispoziție un spațiu destul de versatil. În funcție de preferințele modelului și de ținutele disponibile, se vor hotărî împreună decorurile care vor fi folosite.Ședință Foto Wet Look

Este un stil foto care se poate realiza în orice spatiu unde avem acces la apa, dar la studio o putem face în condiții controlate, iar rezultatele sunt garantate. Daca iți dorești o astfel de ședință foto, contacteaza-mă și menționează Wet Look la stilul ședinței foto pe care o preferi. Trebuie să mai știi că oferim și servicii profesionale de make-up și hair style, costul acestora vor fi, de obicei, incluse în prețul ședinței foto, astfel nu va mai fi nevoie să pierzi vremea pe la studiouri de hair și make-up în ziua ședinței, totul se întâmplă în același loc.

La ședință foto Wet Look se poate adaugă și un video sau chiar mai multe, în funcție de preferințele și nevoile tale, trebuie doar să specifici ce dorești pentru a ne putea organiza cu exactitate resursele pentru ziua respectivă.


Contact

MyFineBoudoir Photography
Zona Universitate, Bulevardul Nicolae Balcescu 35, București

Număr de telefon
+40 736063518

E-mail
contact @ myfineboudoir.com